COMPLEXUL BANAT RESIDENCE & SERRA RESIDENCE

Concept

Complexul Rezidential Banat Residence & Serra Residence, nascut din dorinta de a redescoperi pasiunea de a trai in rezidentialul urban intr-un ambient confortabil, practic si relaxant, imbina un design clasic ingenios reinterpretat cu tehnologie de ultima generatie care raspunde cerintelor contemporane.

Solutiile noastre arhitecturale utilizeaza elemente cheie pentru crearea spatiilor locative cu personalitate si dotate cu functiuni inteligente.

Apartamente

Apartament 01
2 Camere Parter
Apartament 02
3 Camere Parter
Apartament 03
3 Camere Parter
Apartament 04
2 Camere Parter
Apartament 05
2 Camere Etaj 1
Apartament 06
3 Camere Etaj 1
Apartament 07
3 Camere Etaj 1
Apartament 08
2 Camere Etaj 1
Apartament 09
2 Camere Etaj 2
Apartament 10
3 Camere Etaj 2
Apartament 11
3 Camere Etaj 2
Apartament 12
2 Camere Etaj 2

Foto

Penthouse

Penthouse 13
3-4 Camere
Penthouse 14
3-4 Camere

Dotari

Ansamblul Rezidențial Serra Residence si Banat Residence este situat in zona rezidențială de lux a cartierului Braytim, in spatele Pensiunii Valery 1 de pe strada Lidia (Maresal A. Averescu). Arhitectura cladirilor are un stil eclectic cu forme rafinate reinterpretate modern, fiind studiata pentru a va oferi un ambient de locuit unic in felul sau, pentru a incinta si emotiona, fara a renunta la nici una din tehnologiile moderne necesare pentru viata de zi cu zi.

Proiectul are ca regim de inaltime Demisol + Parter (inalt) + 2 Etaje + Penthouse. Ansamblul, compus din două clădiri independente, are in total 28 de apartamente: 12 apartamente cu doua camere, 12 apartamente cu trei camere, 4 penthouse speciale cu 3/4 camere. Suprafetele utile sunt intre 40 si 105 mp. Cartierul rezidential dispune de toate utilitatile: electricitate, gaz, retea de apa-canal, fibra optica, cai de acces asfaltate.

Apartamentele cu 3 camere sunt completate cu 3 terase mari cu suprafata de 15mp, cu usi de balcon largi si cu o inaltime de 2,40 ml pentru a conferi o mare luminozitate. Apartamentele dispun de un living open-space, pentru care, la cerere, zona de bucatarie se poate inchide. Apartamentele Penthouse, spatii speciale pentru a trai locuinta ca si o casa, au fiecare 2 terase de 20 si respectiv 25 mp.

Toate apartamentele dispun de centrale termice individuale in condensare cu sistem de incalzire in pardoseala, pregatite pentru montarea sistemului de aer conditionat, contorizari individuale la utilitati – apa, curent electric si gaze. Instalatile sunt realizate din materiale de ultima generatie. Fiecare apartament dispune de o retea multimedia incorporata: cablu TV, internet, telefonie. Obiectele sanitare, prizele si intrerupatoarele sunt deja montate.

Zidaria este din caramida marca Porotherm, producator Wienerberger, inclusiv pentru compartimentarile interioare. Sistemul termoizolant are o grosime de 10 cm. Tamplaria exterioara, profile PVC clasa A cu 5 camere si triplu geam, este furnizata de compania Qfort si materialele precum gresie, faianta, parchet de catre Tempini Solutions din Italia. In timpul constructiei finisajele pot fi alese si se pot face modificarile dorite de catre client.

Ansamblul Rezidențial este prevazut cu o curte interioara, spatii verzi amenajate, lift, video interfon, camera tehnica, spațiu special acoperit pentru biciclete. Iluminatul cladirii, atat intern cat si extern, va fi cu corpuri de iluminat LED. Spatiul destinat parcarilor auto este in incinta complexului si accesul se face prin porti automatizate. Exista 20 locuri de parcare supraterane neacoperite, 14 locuri de parcare acoperite din care 12 au spatiu de depozitare individual (boxa) cu cheie. Intreaga suprafata a proprietatii este complet imprejmuita cu gard. Tot perimetrul cladirilori este monitorizat cu camere video.

Regulamentul cladirii este prevazut deja de catre biroul nostru avocatial si va fi anexat la contractul de vanzare –cumparare.

Toate apartamentele sunt construite la cele mai inalte standarde de calitate la un pret accesibil si sunt finisate „la cheie”.

Parcari

Parcare exterioara
neacoperita
Parcare acoperita
cu boxa
Parcare acoperita
fara boxa

Avantaje

Cine va achizitiona de la noi, va cumpara tot ceea ce inseamna cea mai buna oferta imobiliara actuala , dar totodata la un pret accesibil si avantajos. In plus dorim sa iti oferim anumite oportunitati pe care compania noastra le-a studiat special pentru voi, clientii nostri.

Prima Casa

Daca esti eligibil pentru programul Prima Casa, compania noastra iti ofera sprijin in procesul de acordare a creditului si te sustine in raport cu institutia bancara.

Credit Imobiliar

Daca optezi pentru achizitia apartamentului prin credit imobiliar, partenerul nostru, KIWI Finance, primul si cel mai mare broker de credite din Romania, a identificat deja instituţii de credit cu ce le mai bune oferte existente pe piata. Agentul nostru te va ajuta in demersul birocratic.

CASH

Daca optezi pentru metoda de plata cash te invitam la biroul de vanzari pentru a-ti prezenta avantajele pe care putem sa-ti le oferim in functie de disponibilitatea financiara de care dispui.

Groupama

Groupama, leader in asigurarile imobiliare in Romania, iti propune un pret special pentru orice tip de asigurare.

Tempini

Tempini Solutions, furnizorul nostru si cel mai important distribuitor national de materiale de lux pentru gresie, faianta si parchet, iti sta la dispozitie pentru orice modificare pe care doresti sa o materializezi si te consiliaza pentru ambientul dorit de catre tine.

Parteneri

Localizare

Strada Claude Debussy nr. 17-19, Timisoara

in spatele Pensiunii Valery 1 de pe strada Lidia (Maresal A. Averescu)

Contact

0722397175

info@serrabanatbun.ro