Apartament 06, 3 Camere Etaj 1

Home / Apartament 06, 3 Camere Etaj 1

Pret (fara TVA)

85000 EUR

Suprafata utila (cu terase):

87,94 mp

Suprafata terase:

15,10 mp

1 Living – Bucatarie,
2 Dormitor,
2 Bai, 3 Terase

AVANTAJE

Cine va achizitiona de la noi, va cumpara tot ceea ce inseamna cea mai buna oferta imobiliara actuala , dar totodata la un pret accesibil si avantajos. In plus dorim sa iti oferim anumite oportunitati pe care compania noastra le-a studiat special pentru voi, clientii nostri.

Prima Casa

Daca esti eligibil pentru programul Prima Casa, compania noastra iti ofera sprijin in procesul de acordare a creditului si te sustine in raport cu institutia bancara.

Credit Imobiliar

Daca optezi pentru achizitia apartamentului prin credit imobiliar, partenerul nostru, KIWI Finance, primul si cel mai mare broker de credite din Romania, a identificat deja instituţii de credit cu ce le mai bune oferte existente pe piata. Agentul nostru te va ajuta in demersul birocratic.

CASH

Daca optezi pentru metoda de plata cash te invitam la biroul de vanzari pentru a-ti prezenta avantajele pe care putem sa-ti le oferim in functie de disponibilitatea financiara de care dispui.

Groupama

Groupama, leader in asigurarile imobiliare in Romania, iti propune un pret special pentru orice tip de asigurare.

Tempini

Tempini Solutions, furnizorul nostru si cel mai important distribuitor national de materiale de lux pentru gresie, faianta si parchet, iti sta la dispozitie pentru orice modificare pe care doresti sa o materializezi si te consiliaza pentru ambientul dorit de catre tine.

CONTACT

0723710190 – 0722397175 – 0799223673

info@serrabanatbun.ro